Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzletszabályzat

2014.12.10

Ön, mint felhasználó a www.plasztikform.eoldal.hu URL alatt elérhető webáruház (Honlap) használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbi szerződési és szállítási feltételeket:

1. Üzemeltető adatai

 • Név: Plasztikform Kft.
 • Székhely/Lakcím: 2040 Budaörs, Baross u. 167.  Magyarország
 • Telephely: 2040 Budaörs, Baross u. 167.  Magyarország
 • Levelezési cím: 2040 Budaörs, Baross u. 167.  Magyarország
 • Bankszámlaszám:
   
 • Adószám: 10273678-2-13
 • EU adószám: HU10273678
 • Cégjegyzékszám/Nyilvántartási szám: 13-09-060573
 • A nyilvántartó cégbíróság/jegyző: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
 • Kereskedelmi tevékenység bejelentési száma:
 • A nyilvántartó jegyző:
 • E-mail: plasztikform.kereskedelem@t-online.hu
 • Telefon:+36 20 524 44 24

 

2. Vásárlás, szerződés

A vásárlás feltételei összhangban vannak a 2001. évi CVIII. törvény és a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet rendelkezéseivel.

Regisztráció

Vásárlásra lehetőség van regisztrációval és regisztráció nélkül is. A regisztráció során Önnek kötelezően meg kell adnia vezeték és keresztnevét, e-mail címét, egy választott felhasználónevet és egy jelszót. Az Üzemeltető a regisztrációról e-mailben aktiváló linket küld Önnek, amelynek segítségével véglegesítheti regisztrációját. Sikeres regisztrációt követően Ön bejelentkezhet a Honlapon, ezt követően pedig elkezdheti a rendelést. A Honlapra történő belépést követően Ön jogosult felhasználói adatait bármikor módosítani illetve kiegészíteni a „Beállítások” menüpont alatt és a rendelés során.

A regisztrációja törlését az Üzemeltetőnek írt kérelemmel kezdeményezheti. Az Ön felhasználói adatainak Üzemeltető általi törlését követően eltávolításra kerülnek a rendszerből, az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód. A szolgáltató a regisztrációt követően a hatályos jogszabályokkal és a jelen Üzletszabályzat adatvédelmi rendelkezésekkel összhangban kezeli az Ön adatait.

Termék kiválasztása

A termék kiválasztásához és a bevásárlókosár létrehozásához nem szükséges belépnie vagy regisztrálnia. Ön akár rendelkezik regisztrációval, akár nem, válogathat a termékek között. Az egyes termékek oldalán találhat a termékekhez kapcsolódóan bővebb információt, adott esetben termékleírást, és láthatja a termék nettó és bruttó (vastagon) árát, itt választhatja ki a megrendelni kívánt darabszámot (az alapértelmezett darabszám 1 db). Az Üzemeltető korlátozhatja, hogy egyes termékekre egyszerre mekkora mennyiségben adható le rendelés.

A kiválasztott terméket a „Kosárba teszem” gombra kattintva helyezheti a „Bevásárlókosár”-ba. Bármely navigációs menüpontra kattintva folytathatja a keresést és létrehozhatja az Ön által megrendelni kívánt termékek listáját vagy megkezdheti a rendelés véglegesítését, amely három lépésből áll.

1. lépés

Bevásárlókosár:

A „Bevásárlókosár” gombra kattintva láthatja a megrendelni kívánt termék megnevezését, az egységárát, a rendelt mennyiséget, az összesített bruttó árat termékenként, az esetleges kedvezményt, az összes rendelendő tétel bruttó végösszegét. A rendelési mennyiséget a termék sorában tudja módosítani. A „Kosár ürítése” gombra kattintva a kosár teljes tartalmát tudja törölni, míg az egyes termékek mellett található négyzet pipálásával és a „Kijelöltek törlése” gombra kattintva több terméket, a sorok végén található X-re kattintva pedig az egyes termékeket távolíthatja el a kosárból.

Fizetési és szállítási mód kiválasztása:

A „Bevásárlókosár” oldalán választhatja ki a fizetési és szállítási módot. A kiválasztott mód mellett láthatja a fizetési illetve szállítási móddal kapcsolatos fizetendő pluszköltség(ek)et.

2. lépés

Adatbevitel:

A „Folytatás” gombra kattintva éri el azt az oldalt, ahol második lépésként meg tudja adni felhasználói, számlázási és szállítási adatait.

Ezen a ponton, amennyiben rendelkezik regisztrációval, be tud jelentkezni, és ha korábban nem töltötte ki, meg kell adnia telefonszámát, amennyiben nem természetes személyként vásárol, akkor a cég vagy szervezet nevét, azonosítóját (cégjegyzékszám, nyilvántartási szám), adószámát; számlázási címét (közterület, település, irányítószám), szállítási címét (közterület, település, irányítószám). Regisztrált felhasználók esetén a rendszer automatikusan kitölti a korábban megadott adatokkal a rendelési felületet.

Amennyiben nincs regisztrációja, az alábbi adatok megadása kötelező rendelése leadásához: vezeték- és keresztnév, e-mail cím, telefonszám; amennyiben nem természetes személyként vásárol a cég vagy szervezet neve, azonosítója (cégjegyzékszám, nyilvántartási szám), adószáma; számlázási cím (közterület, település, irányítószám), szállítási cím (közterület, település, irányítószám).

3. lépés

Adatbeviteli hibák javítása:

A böngésző vissza gombjával visszatérhet az 1. lépéshez, a „Bevásárlókosár” felületére, és módosíthatja kosara tartalmát, a szállítási és fizetési módot. A „Megrendelések összesítése” gombra kattintva pedig a megrendelést véglegesítő felületre, a 3. lépéshez juthat.

Az összesítő oldalon láthatja a megrendelt termékeket, azok egységárát, a rendelt mennyiséget, a bruttó összesített árat, a fizetéssel, szállítással kapcsolatos költségeket, az esetleges engedményt és a minden költséget tartalmazó fizetendő bruttó végösszeget, számlázási és szállítási nevét és címét, valamint email-címét és telefonszámát. Ezen a ponton lehetősége van a böngésző vissza gombjával visszatérni a 2. lépéshez és módosítani felhasználói, számlázási és szállítási adatait.

Megrendelés:

Rendelését a képen látható CAPTCHA kód megadásával és a „Rendelés” gombra kattintva véglegesítheti. Amennyiben a CAPCTHA nem jól olvasható, az „A képen látható kód meghallgatása” menüvel indítva meghallgathatja azt.

Visszaigazolás:

Az elküldött rendelési ajánlat megérkezéséről egy automatikus visszaigazoló levél érkezik az Ön e-mail címére, amely tartalmazza a megrendelés adatait. A visszaigazolás legkésőbb az ajánlat megérkezését követő 48 órán belül megérkezik a megadott e-mail címre.

Amennyiben a visszaigazolás az ajánlat megérkezésétől számított 48 órán belül nem érkezik meg Önhöz, vagy az Üzemeltető nem fogadja el az Ön ajánlatát, az ajánlat tartalma a továbbiakban nem köti Önt.

Szerződés létrejötte:

A felek között elektronikus úton kötött szerződés írásban kötött szerződésnek minősül.

A szerződést a számla testesíti meg, melyet rögzítünk, tárolunk, így utólag is hozzáférhető.

A szerződés és a kommunikáció nyelve magyar - esetenként ( külön megállapodással ) más nyelvű is lehet.

A szerződés a megrendelést követő visszaigazolással lép életbe és a pénzügyi teljesítéssel  zárul.

 

 

3. Árak

A termék/szolgáltatás mellett feltüntetett árak bruttó árak, az általános forgalmi adót is tartalmazzák. A termékek vételára ugyanakkor nem tartalmazza a kiszállítás költségét és az egyéb járulékos költségeket, amelyek azonban a rendelést összesítő oldalon feltüntetésre kerülnek.

A cég telephelyén történő személyes vásárlásnál természetesen csak a feltüntetett ára(ka)t kell kifizetni ( nincs szállítási költség).

4. Szállítási határidő és feltételek

A szállítási határidő személyes átvételnél( egyeztetés után) azonnali.

Kiszállított  áru esetén a közösen egyeztetett helyen és időben történik az áru átadása.

A kiszállítás költsége a vevőt terheli. A megadott költség nagysága tájékoztató jellegű, a termékek súlyának és a csomagolás nagyságának függvényében nőhet ez a díj.

 

 

5. Fizetési feltételek

Fizetési mód: készpénzben, vagy a Plasztikform Kft. telephelyén, vagy utánvéttel, az áru átadásakor.

Ettől el lehet térni egyedi megállapodás esetén.

 

6. Elállás, termékcsere

A Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet rendelkezései alapján a vevő, az áru átvételét követő 14 naptári napon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, ennek igazolására a szállításkor kapott fuvarlevél vevőpéldánya szolgál. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia a cég budaörsi telephelyünkre. A Plasztikform Kft. kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vevő számára, a termék visszajuttatásáról azonban a vevőnek kell gondoskodnia és ennek az összes költségét is neki kell viselnie. 

Természetesen a Plasztikform Kft. a  legfontosabb szempontnak tartja, hogy az eladott áruk minősége minden esetben megfeleljen az elvárásoknak. Azonban ha a termék mégis gyártási hibás, és ezt mi nem vettük észre csomagoláskor, úgy azt a budaörsi telephelyünkre visszajuttatva, számla ellenében kicseréljük, vagy ha nincs már az adott termékből raktáron, a vevő levásárolhatja az áru ellenértékét.
(A szállításkor törötten, hibásan érkezett termék(ek)et a vevő jelzésére azonnal, díjmentesen kicseréljük.)

 

7. Felelősség

A megrendelés leadása a vevő részéről ajánlatkérésnek minősül, mely kötelezi őt. A vevő vállalja, hogy az általa rendelt áruk átvételéről és kifizetéséről a szállítási és fizetési feltételeknek megfelelően gondoskodik. A Plasztikform Kft. pedig azt vállalja, hogy a megrendelt árukat pontosan, hiánytalanul a vevőnek  - az előre egyeztetett helyszínre - eljuttatja.

 

8. Panaszügyintézés

Ön a termékkel vagy az Üzemeltető tevékenységével kapcsolatos fogyasztói panaszait az alábbi címen érvényesítheti:

 • Név: Plasztikform Kft.
 • Levezési cím: 2040 Budaörs, Baross u. 167. Magyarország
 • Telefon:+36 20 524 44 24
 • E-mail: plasztikform.kereskedelem@t-online.hu

A panaszt az Üzemeletető - a szóbeli panasz kivételével - 30 napon belül email/levél útján válaszolja meg.

9. Egyéb fogyasztói jogérvényesítési lehetőségek

 A szolgáltatással kapcsolatos fogyasztói panasszal a vevő az illetékes fogyasztóvédelmi hatóság, elektronikus hirdetésekkel kapcsolatosan a hírközlési hatóság eljárását kezdeményezheti. 

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság elérhető:  1364 Bp., Pf. 144; fogyved_kmf_budapest@nfh.hu

 

10. Adatvédelem

A Plasztikform Kft. tiszteletben tartja vevői személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogát. Elkötelezettek vagyunk, hogy különös figyelmet fordítsunk regisztrált vásárlóink információs önrendelkezési jogára. Ennek szellemében a személyes adatokat a mindenkor hatályos vonatkozó jogszabályok betartásával kezeljük, tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi XIII. törvény, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény rendelkezéseire, illetőleg a 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 65-68. §-a rendelkezéseire. Lásd:  ADATVÉDELEM Menüpontunkban leírtakat.

_______________________________________________________

Tisztelt Partnerünk!

Személyes adatainak védelme számunkra kiemelten fontos feladat, ennek megfelelően az adatok kezelése során folyamatosan gondoskodunk azok biztonságáról.

Adatkezelésünk mindemellett mostantól szem előtt tartja azt a minden európai gazdasági társaságra kötelezően érvényes előírásrendszert is,melynek alapján összeállitottuk Adatvédelmi Szabályzatunkat.

Adatai kezelésének megszüntetését, illetve a kezelt adatainak köréről és az adatkezelés módjáról szóló tájékoztatást kérheti cégünktől bármelyik elérhetőségünkön:

-- e-maill útján elektronikus levél formájában: plasztikform.kereskedelem@t-online.hu e-mail cimen,

-- telefonon keresztül a  +36 23-423-001, 423-002, 423-003  számon

-- postai úton a cégünk székhelyére címzett levél útján:

        2040 Budaörs, Baross u. 167.          Köszönjük együttműködését !

__________________________________________________________

A Honlap az eOldal szolgáltatás keretében működik, melyre tekintettel az eOldal adatkezelési tájékoztatója (is) megfelelően irányadó.

12. Záró rendelkezések

Irányadó jog: Jelen Üzletszabályzatra a Magyar Köztársaság jogszabályai, különösen az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CXVIII. törvény és a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései az irányadók.

Üzletszabályzat módosítása: Az Üzemeltető jogosult jelen Üzletszabályzatot a Felhasználók előzetes tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően a Honlap első használata alkalmával válnak hatályossá Önnel szemben, az ezt követő megrendelésekre vonatkozóan.

Érvényeség kezdete: 2014.12.10